Search| Fontsize smaller bigger| RSS

ITT Student awarded the DAAD-Prize

Prof. Dr. Ramchandra Bhandari (ITT), Ashton Walker, Prof. Dr. Stefan Herzig, Präsident der TH Köln (© Thilo Schmülgen/TH Köln)

ITT graduate Ashton Walker has been awarded the 2019 DAAD Prize for his outstanding academic achievements and social commitment.

“Ashton Walker achieved excellent grades in his studies and also passed his master’s thesis with bravura. He is also a volunteer for Engineers Without Borders and has an excellent network within the faculty. As a native English speaker, for example, he proofreads the texts of his fellow students. Overall, he is an outstanding and worthy prizewinner.” (Prof. Dr. Ramchandra Bhandari from ITT.)

Congratulations, Ashton!

(full press release in German only 🇩🇪 )

Ashton Walker, Masterabsolvent des Instituts für Technologie und Ressourcenmanagement in den Tropen und Subtropen (ITT) der TH Köln, hat für seine herausragenden akademischen Leistungen und sein gesellschaftliches Engagement den DAAD-Preis 2019 der Hochschule erhalten.

Der DAAD-Preis zeichnet herausragende Studierende bzw. Doktoranden aus, die sich durch besondere akademische Leistungen und bemerkenswertes gesellschaftliches oder interkulturelles Engagement hervorgetan haben. Hierdurch soll einer breiteren Öffentlichkeit deutlich gemacht werden, welche Bereicherung ausländische Studierende und Doktoranden für die Hochschulgemeinschaft darstellen.

Hier gehts zum Artikel.

Supported by